statistik..

statr

hurm… statistik yang memberangsangkan… terima kasih amat kepada para pengunjung yang datang.. satu permulaan yang baik buat diriku.. : )

2 hari berturut-turut hampir 200 pelawat datang..

insyaAllah lebih banyak perkongsian yang akan datang..masih banyak idea-idea ‘panas’,hehe..

tapi seminggu dua ni aku terpaksa menyepi.. next week ada 3 coursework nk kena hantar n another week 1..doakan aku sempat siap semua ye 🙂

gambatte!

Advertisements

8 Responses to “statistik..”

  1. tono Says:

    salam..

    belanje aku oi..aku pengunjung setie blog mu..

  2. kyokusanagi Says:

    tadi aku belanja tomato sauce..mahal woo…

  3. silentpartner Says:

    gambate ne!!=)

  4. tono Says:

    salam..ooiiii!!..

    mane posting baru??..tak sabar aku membaca buah fikiran SS ni..hahaha..

    900 words x gerak2 lagi..

  5. tono Says:

    xsoh nk bangga sgt..

    ramai org masuk sini..aku klik sokmo..

    sebab tu mu napok mcm ramai..hahhahaha

  6. kyokusanagi Says:

    hampes tono..baru nak kembang lubang hidung yang kempis ini.. potong stim saja..

    sabo2.. idea ada..tapi masa lak takde.. nnt kita ulas pasal ceramah dr hizul..hehe

  7. akhi Says:

    dr hizul azri ker mr kyo?

  8. kyokusanagi Says:

    xtau la plak nama penuh dia.. tapi dr kat perak tuh,hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: