MSMKargo 2010 kini kembali..Daftarlah sekarang

Assalamualaikum wbt..

Alhamdullillah tahun ini merupakan tahun kedua MSMKargo beroperasi..pengalaman suka duka tahun lepas banyak mengajar kami tentang pengendalian shipping barang-barang secara bulk..dan tahun ini,kami kembali lagi dengan nafas yang lebih segar insyaAllah..

secara overall, kebanyakkan customer berpuas hati dengan servis daripada MSMKargo.. kenapa?sebab kami lah yang manage,kami la yang tukang angkat, dan kami jugak lah tukang hantar.. jadi QUALITY control itu terjamin.. ada customer yang mintak hantar urgent,maka seawal 3 am,kami dah hantar kepadanya..dan banyak lagi kenangan2 manis dan pahit,hehe.. ada yang hantar TV 32 Inch..alhamdulillah selamat..yang hantar Apple desktop pun selamat..sebab kami yang jaga sendiri..

jadi apa lagi?daftarlah sekarang sebelum terlambat!tempat adalah terhad kerana as we said previously, Quality is our middle name.. =)

berikut adalah sebahagian testimoni pelanggan:

“Alhamdulillah,saya sangat berpuas hati dengan perkhidmatan yang ditawarkan oleh MSM Kargo. Selain menyediakan pekhidmatan dari pintu ke pintu,harga yang ditawarkan sangat berpatutan.”Siti Nurain Johari,ex-leeds


Advertisements

One Response to “MSMKargo 2010 kini kembali..Daftarlah sekarang”

  1. Norisza Says:

    Salam,
    Kami dalam 10 pelajar akhir tahun dari University of Glamorgan, ingin menghantar barang2 (odd items yang tak dapat masuk dalam kotak) ke alamat sekitar Selangor. Ada service door to door untuk kontena 20 footer tak? Alamat dari CF37 1RW ke Rawang, Selangor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: