20 May(am): Mu’az Firdausi,nama diberi…

Assalamualaikum. ..

ana baru dapat satu berita yang sungguh berat… seperti yang diramalkan, kos perubatan menggunakan incubator sangatlah mahal…lebih2 lagi di oversea…

jika di Malaysia hospital swasta yg lekeh pun mengenakan RM1000.00 sehari, disini harganya lebih kurang sama…cuma simbolnya sahaja yang berbeza… doktor cakap kos untuk sehari adalah 25000Kc@GBP900.00@EUR1000.00 dan estimate baby akan ada kat sana ialah 40hari.. which is cost dia dalam 1000000Kc@GBP35000.00@EUR40000.00. . harga untuk menyelamatkan satu nyawa sangatlah mahal.. it would take 1000 generous people to donate GBP35.00 dan ana xsure mampu ke nak capai angka tu..

ana sedang menunggu org embassy sampai in case mereka boleh bagitau apa alternative2 yg ada utk kami..

akhir kalam, doakan semoga urusan kami dipermudahkan. .. “Dari Allah kita datang..dan kepadaNya lah jua kita kembali”..

Wahai Tuhanku..janganlah engkau serahkan diriku ini kepadaku,kerana aku tidak mampu menguruskannya. . Dan janganlah pula engkau serahkan diriku kepada orang lain..kerana mereka akan mensia-siakannya. .

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: