update mua’z 11/7

assalamualaikum wbt..

alhamdulillah..hy kpd Allah kami mengadu dan meminta pertolongan..dgn limpah rahmatNya surgery mu’az berjaya dilakukan tanpa komplikasi.

pada hari pembedahan dibuat sy tidak berada di hospital atas nasihat doktor .katanya it may be so stressful. genangan air mata tidak dpt tertahan tatkala melihat keadaan si kecil mu’az setelah dibedah pd ptg itu  dan sungguh tidak kuat sy menghadapi keadaan ini keseorangan krn suami berada di UK ,dan keputusan utk membuat pembedahan juga diberitahu ketika beliau tiada .

mu’az diberi ubat tahan sakit  dan beberapa ubat lg .dan diberi makanan secara parenteral .intravenous catheter pula dimasukkan kedlm saluran darah dikepalanya krn salur darah lain terlalu kecil.selama dua hari mua’z bernafas menggunakan intratracheal intubation..semalam menggunakan CPAP dan hari ini alhamdulillah dia sudah boleh bernafas sendiri..

semoga mu’az cepat pulih dan boleh keluar ICU serta boleh keluar dr hospital pada masa yg dijangkakan,insyaAllah hujung bulan ini.berdoa dan trus berdoa..

ummu mu’az

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: