update Mu’az Firdausi 12 July 2010~adakah perlu disambung kembali fund appeal ini?

salam… hari ni ada ada dua jenis berita..satu berita baik dan satu lagi berita ‘mencabar’.. . berita baiknya alhamdulillah mu’az sudah selamat menjalani surgery PDA(patent ductus arteriosus).. doktor ckp semua berjalan dgn lancar dan tidak ada apa2 complication yang berlaku..buat makluman buat masa ini dia masih berada di ICU kerana baru selesai menjalani pembedahan..dia mungkin kena stay di sana selama beberapa hari lagi..hari ni dia dah bernafas x pakai wayar dah..

berita yang mencabarnya ialah kami baru sahaja terima bil utk bulan 6 yg lepas.. total utk bulan 6 sahaja ialah 334000kc@GBP11000.. Jika dikira-kira, semua fund yang ada sekarang hanya mampu cover utk bulan 6 ini sahaja.. dan ana jangkakan bulan 7 akan mahal jugak disebabkan oleh surgery PDA ini..doktor disana berjanji akan cuba sedaya upaya utk buat apa yg patut sahaja’ utk kurangkan kos kami..but still kos itu akan tetap mahal jugak…so sekarang,ana agak buntu.. adakah perlu disambung kembali fund appeal?ataupun macam mana?

sesiapa yg sudi menolong atau ada idea2 bernas harap dapat membantu..jzkk. .

wassalam..

~Abu Mu’az~

Advertisements

One Response to “update Mu’az Firdausi 12 July 2010~adakah perlu disambung kembali fund appeal ini?”

  1. Nur Says:

    Salam, saya turut bersimpati dengan nasib saudara beserta anak. Saya tidak keberatan untuk menderma. Saya juga telah menghantar satu email kepada saudara berkaitan bayi Mu’az. Di harap saudara boleh nyatakan account details.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: